Blender Endüstriyel Paslanmaz El Blenderi Püre Çorba Parçalama
Ücretsiz Kargo

Blender Endüstriyel Paslanmaz El Blenderi Püre Çorba Parçalama

Yorum Yap
Stok Kodu
SANAYİ TİPİ EL BLENDERİ S25
KDV Dahil
5.691,45 TL
Garanti Süresi
24 Ay
Sanayi Tipi El Blenderi 250W Paslanmaz Çelik El Blenderi S25
 
Sanayi tipi el blenderi gıdaların karıştırılması ve püre haline getirilmesi işlemini yapan paslanmaz çelik bir makinedir. El blenderi ile sebze çorbası, çeşitli soslar, sebze püresi gibi bir çok gıda malzemesini karıştırabilir ve püre haline getirebilirsiniz. Evde veya iş yerinizde kullanabileceğiniz bu el blenderi, paslanmaz çelikten üretilmiştir. El blenderi çelik karıştırıcısının uzunluğu 25 cm dir. Elektrikle çalışan bu ürün 250W gücünde ve ev tipi prizler ile uyumlu çalışmaktadır.
 
Sanayi Tipi El Blenderi Teknik Özellikleri
Ebat : 61cm uzunluk ve 25cm çelik karıştıcı
Ağırlık : 2,3 Kg
Güç : 250W

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Blender Endüstriyel Paslanmaz El Blenderi Püre Çorba Parçalama Blender Endüstriyel Paslanmaz El Blenderi Püre Çorba Parçalama - Paslanmaz çelik sanayi tipi el blenderi, hem evde hem de iş yerlerinde kullanılabilen kaliteli iki yıl garantili bir üründür. Gıdaları püre haline getirebilen veya homojen bir karışım elde edebileceğiniz el blenderi 250W elektrik gücü ile çalışmaktadır. SANAYİ TİPİ EL BLENDERİ S25
Blender Endüstriyel Paslanmaz El Blenderi Püre Çorba Parçalama

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.