Büyük Boy Yer Ocağı Döküm Profil Endüstriyel Sanayi Ocak
%18
Ücretsiz Kargo

Büyük Boy Yer Ocağı Döküm Profil Endüstriyel Sanayi Ocak

Yorum Yap
Stok Kodu
SANAYİ TİPİ YER OCAĞI SUNDEM121
KDV Dahil
5.162,04TL
6.283,46 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Volkan Ocak Profil Büyük Boy Yer Ocağı Tüplü 4 No Kare Ocaklar

Yer ocağında kullanılan blorür 4 no blorür olduğu için, yüksek değerde alev isteyen iş yerleri veya toplu yemekler yapacak kişilerin, ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte bir ocak modelidir. 

Yemek pişirmek için üretilmiş yer ocaklarıdır, büyük kazanlar ve benzer şekilde özel günlerde toplu tüketim için, yemek pişirme işleminde kullanılan seyyar yer ocakları olarak üretilmiştir. Kaliteli malzemesi sayesinde uzun süreli kullanımlarda zarar görmeyecek şekilde profil malzeme kullanılarak üretilmiştir. Yuvarlak şekilli volkan yer ocağı olarak üretilmiştir. Tüplü olarak kullanılabilen ufak tüple veya büyük mutfak tüpü gibi tüpler ile kullanılabilen gazlı yer ocağıdır.

En büyük boy yer ocağı olarak satılmakta ve üretilen yerli üretim yer ocakları arasındaki, en büyük yer ocağı boyutlarında üretilmiş bir üründür. Kaliteli malzeme üretilerek, paslanmasına imkan vermeyen kaplama sistemi ve kullanmadığınız zaman rutubet almayan bir yere koyarak saklanma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yer ocağı boyutları: 40 cm x 40 cm x 21 cm

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Büyük Boy Yer Ocağı Döküm Profil Endüstriyel Sanayi Ocak Büyük Boy Yer Ocağı Döküm Profil Endüstriyel Sanayi Ocak - Büyük boy yer ocağı olarak üretilmiş ve endüstriyel mutfak alanlarında en çok tercih edilen büyüklükteki yer ocağı modelidir. Kullanım gereksinimleri olarak toplu şekilde yemek yapılan yemekhaneler ve büyük kazanlarda yemek pişirilmesi gereken durumlarda kullanılmasına ihtiyaç duyulan, büyük yanışlı bek alevli yer ocaklarıdır. SANAYİ TİPİ YER OCAĞI SUNDEM121
Büyük Boy Yer Ocağı Döküm Profil Endüstriyel Sanayi Ocak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.