CE Belgeli Pasta Börek Fırını Doğalgaz Uyumlu Çift Kapılı
%18
Ücretsiz Kargo

CE Belgeli Pasta Börek Fırını Doğalgaz Uyumlu Çift Kapılı

Yorum Yap
Stok Kodu
CE BELGELİ PASTA BÖREK FIRINI
KDV Dahil
30.814,94TL
37.509,28 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Doğalgazlı CE Belgeli ve Gazmer Onaylı Pasta Börek Fırını

 
İki kapılı olarak üretilmiş, doğalgaz uyumlu olan ve CE belgesi bulunan pasta börek fırını modelidir.
Uzun süreli kullanımlara uygun olarak, hem çelik kalınlığı ve hem de kullanılan malzeme kalitesi, Avrupa standartlarına göre üretilmiş, kaliteli bir üründür.
Özellikle günlük kullanılacağı düşünülen bir ürün olduğundan dolayı, uzun süreli kullanımlara ve yüksek ısıya dayanıklı kalın profilli malzemeler kullanılmıştır.
Gaz kesme emniyeti sayesinde, güvenli kullanım sağlayan, doğalgaz sistemi kullanılmıştır.
Boyutları: 100 cm x 100 cm x 150 cm
Ağırlığı:140 Kilo
Güç: 26 Kw
Kullanım Şekli: Doğalgazlı 21 mbar 
Belgeleri: CE Belgesi ve Gazmer Onayı
ce belgeli börek fırını
ce belgeli pasta börek fırını

 Pasta Börek Fırınların Hayatımızdaki Yeri


İnsanlar var olduğu sürece, en temel ihtiyaçlarından başlıca olan beslenme, her zaman ön sıralardaki yerini koruyacaktır. Temel ihtiyaç olan besin maddelerinin yanı sıra birde zevk için, damak zevkine uygun olduğu için yenilen gıdalar vardır. Pasta ve börek çeşitleri bu tür gıdalara örnek olarak verilebilir.
 
  Evlerimiz de yaptığımız pasta ve böreklerin dışında bir de pastane, cafe, lokanta vb. iş yerlerinde de yediğimiz ürünler vardır. Pastane ve lokantalar da yediğimiz pasta ve börekler, sanayi tipi pasta ve börek fırını içinde pişirilmektedir.
 
 Bu fırınlar değişik tipleri vardır. Bunlar; Gazlı pasta ve börek fırını, Elektrikli pasta ve börek fırını, Doğalgazlı pasta ve börek fırını şeklindedir. Bu fırınların iç kısmı raflı olup, iç kısımda hava sirkülasyonunun dolaşımını sağlayan sistemler vardır. Böylece ürünler eşit ısı dağılımı sayesinde, iyi kabarmakta ve lezzetli olmaktadır. Bu fırınların kapakları cam veya paslanmaz ürünlerden yapılabilir. Görüntü olarak da çok şıktır.
 
  Yine doğalgazlı ve gazlı olmak üzere değişik poğaça fırını çeşitleri vardır. Bunlardan doğalgazlı CE belgeli olan çeşidinin ağırlığı yaklaşık 140 kg. Civarındadır. Boyutlarına göre tepsi kapasitesi farklılık gösterebilmektedir. İçindeki fan sistemi sayesinde ısı her yöne eşit olarak dağılmaktadır. Paslanmaz çelikten üretilmiş olup dijital termometresi vardır. Enerji tasarrufu sayesinde oldukça ekonomiktir. Kullanımları son derece kolay olup şık bir dizaynı vardır.
 
  Son olarak bir de elektrikli, gazlı pastane fırını çeşitleri vardır. Bunlar sayesinde çok leziz pastalar yapılmaktadır. Bunlar da çelikden üretilmiştir. Bazı tiplerin çelik ayakları vardır. Bunlar da yine son derece modern teknolojik donanımlara sahiptir. Enerji tasarufu yaparlar, dijital olup kullanımları kolaydır. Termostat sayesinde ürünün her tarafı eşit olarak pişirmektedir.
 
  Sizler de eğer bu ürünlere sahip olmak istiyorsanız, sitemizi ziyaret edip satın alabilirsiniz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
CE Belgeli Pasta Börek Fırını Doğalgaz Uyumlu Çift Kapılı CE Belgeli Pasta Börek Fırını Doğalgaz Uyumlu Çift Kapılı - CE BELGELİ PASTA BÖREK FIRINI
CE Belgeli Pasta Börek Fırını Doğalgaz Uyumlu Çift Kapılı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.