Çift Kapılı Pasta Börek Fırını 5 Katlı Tüplü Baklava Pişirme Fırını
Ücretsiz Kargo

Çift Kapılı Pasta Börek Fırını 5 Katlı Tüplü Baklava Pişirme Fırını

Yorum Yap
Stok Kodu
ÇİFT KAPILI TÜPLÜ PASTA BÖREK FIRINI
KDV Dahil
34.149,03 TL
Garanti Süresi
24 Ay

İki Kapılı Paspa Börek Fırını Tüplü

 
İki kapılı olarak üretilmiş ve 5 katlı pasta börek fırını modelidir.
Boyutları:100 cm x 100 cm x 150 cm
Ağırlığı: 140 Kilo
Güç: 26 Kw
Kullanım Şekli: Tüplü
 
Baklava pişirme işleminde kullanılabilecek fırınlardan olan bu fırın, tüp ile kullanılabilecek niteliktedir. Aynı fırının doğalgazlı modeli de bulunmaktadır.
çift kapılı pasta börek fırını

Her türlü zevke göre pişirme seçeneklerine ulaşabilirsiniz


Genellikle evlerde kullandığınız fırınlar az kişiye göre yemek pişirebileceğiniz fırınlardır. Ancak fırınlar da çeşitlerine ve kapasitelerine göre farklılıklar gösterir. Evlerde yaygın olarak kullanılan fırınlar ile iş yerlerinde kullanılan fırınların birbirinden farklı olması da farklı kullanım amaçlarına sahip olduğunu gösterir.
 
 Mayalanmış hamur ve börek çeşitleri, kuru pasta, poğaça veya ekmek çeşitleri gibi unlu mamullerin sıklıkla pişirildiği pastane fırını diğer fırınlara göre daha az derecede ve daha kısa zamanda pişirebilme özelliğine sahip fırınlardır. İçine aldığı tepsi miktarı da fırından fırına çok farklı olabilmektedir. Fırınları alırken doğalgaz, LPG ya da elektrik uyumlu olması ya da dijital göstergesine sahip olması size alma seçenekleri sunmaktadır. İster küçük bir işletmede olsun isterseniz büyük bir işletmede kullanabileceğiniz türden olan pasta börek fırını çeşitlerinden yararlanabilme imkanına sahipsiniz.
 
 Alacağınız bu fırınlar, ısının fırın içerisinde eşit olarak dağılmasından dolayı pişirdiğiniz malzemenin de kaliteli olarak pişmesinde yardımcı olacaktır. Bütünüyle kaliteli malzemelerden yapılan bu fırınları tepsi miktarına göre değişen fiyatları ile satın alabilirsiniz. Mayalandırma özelliğine sahip olan poğaça fırını ile harika poğaçalar pişirebilirsiniz. Üstün pişirme özelliklerine sahip bu fırın çeşitlerinin temizliği de pişirmesi kadar kolay olmaktadır.
 
 Mutfak ile ilgilenmeyi ve bir şeyler pişirmeyi seviyorum diyorsanız sitemizden size sunduğumuz seçeneklere bakabilirsiniz. Sizlere işletmelerinizde rahat bir şekilde kullanabileceğiniz fırınlara istediğiniz kalite ve fiyatlar ile ulaşabilme imkânını sunuyoruz.
 
 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çift Kapılı Pasta Börek Fırını 5 Katlı Tüplü Baklava Pişirme Fırını Çift Kapılı Pasta Börek Fırını 5 Katlı Tüplü Baklava Pişirme Fırını - Çift kapılı olarak üretilen börek ve pasta fırını, tüple kullanıma uygun olarak üretilmiştir. ÇİFT KAPILI TÜPLÜ PASTA BÖREK FIRINI
Çift Kapılı Pasta Börek Fırını 5 Katlı Tüplü Baklava Pişirme Fırını

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.