Doğalgazlı CE Belgeli Pasta Börek Fırını Poğaça Simit Açma Fırınları
%
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı CE Belgeli Pasta Börek Fırını Poğaça Simit Açma Fırınları

Yorum Yap
Stok Kodu
TEK KAPILI CE BELGELİ FIRIN
KDV Dahil
11.840,45TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Doğalgazlı CE Belgeli Pasta Börek Fırını Tek Kapılı

 
Doğalgaz uyumlu olarak üretilmiş ve pasta börek fırını ismiyle geçen üründür. Genel olarak üretim şartlarına bağlı olarak, pide, simit, açma veya poğaça gibi pastane ürünlerinin pişirilmesi ve üretilmesi amacıyla üretilen bir üründür.
Boyutları: 100 cm x 75 cm x 150 cm
Ağırlığı: 110 Kilo
Güç: 26 KW
Kullanım Şekli: Doğalgazlı 21 mbar
 

Daha güzel pişen pasta börekler için iyi bir fırın şart


Mutfak işiyle uğraşanlar bilir. Pişirmek hazırladığımız ürünün kalitesini etkiler. Ne kadar güzel hamur hazırlarsak hazırlayalım iyi bir pişirme sağlayamazsak harcadığımız bütün emekler boşuna gider. Hamurun iyi kabarması, üzerinin iyi kızarması için iyi pişiren bir fırına muhakkak ki ihtiyacımız var.
 
  Pastane işletiyorsak çok sayıda hamur pişirmemiz gerekecektir. Bunun için kaliteli pasta börek fırını ihtiyacımız olacaktır Hazırladığımız poğaçanın mayalandıktan sonra pişme kısmına geldiğinde poğaça fırını iç kısmında ısının eşit dağılması hamurların eşit şekilde pişmesini sağlayacak ve müşterilerimize kaliteli hizmet sunmamıza yardımcı olacaktır.
 
 Sadece bir tarafına ısıveren fırınlar o taraftaki ürünlerin üstlerinin çabuk kızarmasına iç tarafının çiğ kalmasına sebep olacaktır. Kek, börek, poğaça pişirmesinde kullanılan pastane fırını ürünlerin istenilen sıcaklıkta ve kalitede pişirilmesini sağlamalıdır. Fanlı ya da fansız seçeneğinin olması da çok önemlidir. Bazı börekler fansız olarak pişirildiğinde daha iyi sonuç verir. Kek türü kabarması gereken ürünlerde ise fanlı fırın tercih edilmektedir. Bu sebeple fırının sahip olacağı özellikler çok önemlidir.
 
  Eğer ki bir pastaneniz varsa alacağınız fırının özelliklerine çok dikkat etmelisiniz. Yapacağınız ürünlere uygun fırın seçtiğimizde başarıyı yakalayabilirsiniz.
 
 
 
 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı CE Belgeli Pasta Börek Fırını Poğaça Simit Açma Fırınları Doğalgazlı CE Belgeli Pasta Börek Fırını Poğaça Simit Açma Fırınları - TEK KAPILI CE BELGELİ FIRIN
Doğalgazlı CE Belgeli Pasta Börek Fırını Poğaça Simit Açma Fırınları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.