Döküm Tost ve Izgara Makinesi Hem Tost Hem Izgara Makineleri Tüplü
Ücretsiz Kargo

Döküm Tost ve Izgara Makinesi Hem Tost Hem Izgara Makineleri Tüplü

Yorum Yap
Stok Kodu
HEM TOST HEM IZGARA 50 CM TÜPLÜ
KDV Dahil
7.398,96 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Hem Tost Hem Izgara Makinesi Tüplü 50 cm 

NOT: Sipariş vermeden önce telefonla stok teğit ediniz lütfen...
Makinemiz hem tost ve hem de ızgara makinesi olarak kullanılabilmesi için tasarlanmış bir üründür.  Makinenin sağ kısmı düz döküm ızgara olarak ayarlanmış, sol kısımda ise, tırtıklı döküm alan olarak, tost yapılabilecek bir alan oluşturulmuştur. Izgaranın üst kısmında bulunan tost basma aparatı, sağa ve sola hareket ettirilerek her iki alanda da kullanım imkanı tanımaktadır. Izgara makinesinin kasa genişliği 50 cm olarak ayarlanmış ve yarısı düz döküm ızgara alanı, diğer yarısı ise tost yapılabilecek bir alan olarak üretilmiştir. 
Tostlu ızgara makinesinin üzerinde iki adet yanma alanı bulunmakta ve bu bölümleri ayrı ayrı yakarak, tost için veya ızgara için ayrı ayrı yakabilmeyi ve bu iki alanın da ısısı ayrı ayrı kontrol edebilmektedir.
Boyutları: 50 cm genişlik (soldan sağa)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Döküm Tost ve Izgara Makinesi Hem Tost Hem Izgara Makineleri Tüplü Döküm Tost ve Izgara Makinesi Hem Tost Hem Izgara Makineleri Tüplü - Izgara ve tost makinesinin birlikte tek bir makine üzerinden, işlem yapılabilmesini sağlayan bir üründür. Tüple çalıştığından dolayı elektrik kesintilerinin sık olduğu il veya ilçelerde kullanılabilir. HEM TOST HEM IZGARA 50 CM TÜPLÜ
Döküm Tost ve Izgara Makinesi Hem Tost Hem Izgara Makineleri Tüplü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.