Elektrikli Reşo Fiyatları Servis Makinesi Reşo Nedir?
Ücretsiz Kargo

Elektrikli Reşo Fiyatları Servis Makinesi Reşo Nedir?

Yorum Yap
Stok Kodu
ELEKTRİKLİ REŞO CX883
KDV Dahil
0,00 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Elektrikli Reşo Paslanmaz Çelik

 
Elektrikle çalışan reşo, iç mekanlarda servis ekipmanı olarak üretilmiş bir üründür, elektrik kullanımıyla ilgili bir sıkıntı olmadığında, dış mekanlar içinde kullanıma uygundur. Görsel güzelliği artırmada kullanılan ve özel davetlerde, açılışlarda ve benzer organizasyonlarda, profesyonel bir hava ortamında, yiyeceklerin servis yapılması için kullanılan bu ürün, parlak çelik malzemeden üretilmiştir.
Reşo Teknik Özellikleri:
Reşo Ebatları: 52cmx54cmx46cm
Reşo Hacim: 6.8 Litre
Reşo Ağırlığı: 10 Kilo
Reşo m3: 0,17 m3
Güç: 500 Watt
220 Volt Elektrikle çalışır

Reşo Nedir?

 
Endüstriyel mutfak ekipmanları arasında, hazırlanan gıdaların sıcak servis aşamalarında veya nötr servis aşamalarında kullanılan, elektrikle çalışan veya sıvı yakıt kullanımıyla çalışan, yiyeceklerin içerisine konularak, görsel güzellik katılan çelik makineleri, reşo denilmektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Elektrikli Reşo Fiyatları Servis Makinesi Reşo Nedir? Elektrikli Reşo Fiyatları Servis Makinesi Reşo Nedir? - Reşo Nedir? Reşo hazırlanan yemeklerin, servis yapılma aşamasına geldiğinde, açık alanda veya kapalı mekanlarda, gelen ziyaretçilerin sıcak bir şekilde yiyecekleri görmeleri ve talep ettikleri yiyecekleri, daha güzel bir görsel tavırla sergilenmesini ve sergilenen yemeklerin, sürekli sıcak tutulmasını sağlayan, paslanmaz çelik malzemeden üretilen kaplara verilen isimdir. ELEKTRİKLİ REŞO CX883
Elektrikli Reşo Fiyatları Servis Makinesi Reşo Nedir?

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.