Elektrikli Sahlep Makinası 9 Lt Remta CS2 Sıcak Sahlep Kazanı
%5
Ücretsiz Kargo

Elektrikli Sahlep Makinası 9 Lt Remta CS2 Sıcak Sahlep Kazanı

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA CS 2 SAHLEP KAZANI
KDV Dahil
11.352,05TL
11.949,53 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Remta Silver Model 9 Lt 

Remta CS2 Karıştırıcılı Sahlep Makinesi

Kış aylarının vazgeçilmezi olan salep içeceğinin yapıldığı salep orkideleri gün geçtikçe tükeniyor. Ülkemizde, salep orkidelerinin tükenmemesi için Çin’den getirilen konyak yumrularının bitkisi yetiştirilerek korunması planlanıyor. Gölge ve sulak alanları seven konyak bitkisi yumruları için altı ilde araştırma projeleri yürütülmeye başlandı. Bu sayede hem daha ucuz hem de doğada tükenmemesi için salep bitkilerine alternatif sağlanmış olacak. Özel sektörde de temin edilmesi kolaylaşacaktır.

Salep içeceğinin sağlık açısından birçok faydası vardır. Hazmı kolaylaştırır, vücut sıcaklığını artırır, kabızlığı önler ve öksürük, bronşit gibi hastalıkları önlemede de büyük rolü vardır.

 

TEKNİK ÖZELLİKLER
Ürün Ölçüleri: 350x400x510 mm 
Ağırlık: 5,5 kg
Kapasite: 9 lt
Güç: 1100W 
Diğer Özellikler
Stok KoduCS2
MarkaRemta
Stok DurumuVar
Garanti (Yıl)2


 

 Salep Yapımı İçin Gerekli Malzemeler:

 1 litre süt

1 çay kaşığı salep

1 çay kaşığı nişasta

1 paket vanilya

Tatlandırmak için istenilen miktarda şeker

Üzeri için istenilen miktarda tarçın

Salep Yapılışı

1 çay kaşığı salep ile 1 çay kaşığı nişasta şekerle beraber bir kapta karıştırılır. Ilık süt yardımıyla ezilerek kıvamlı bir hale getirilir. Ocakta 1 litre süt kaynatılır. Kaynayan süte bu karışım yavaş yavaş topaklanmasına engel olacak şekilde eklenir. Ve karıştırılmaya devam edilir. Tadına bakılarak istenen şeker miktarı ayarlanabilir. Ve kıvamı tutana kadar ocakta kaynatıldıktan sonra ocaktan indirilerek soğumadan vanilyada eklenir. Fazla gelirse tekrar ısıtılabilir ve bir kupada ya da fincanda servis edilebilir. Üzerine tarçın serpilmesi tadını vereceği için gerekmektedir.

Sahlep kazanları bakır olarak üretilen ve genellikle pirinç dış malzemeden, üretilmiş olan, elektrikli veya tüplü olarak kullanımına imkan tanınan makinelerdir. Türkiye de bir çok iş yerinde, daha doğrusu sahlep satışı yapan iş yerlerinde, görüntüsünden dolayı, kullanımı tercih edilen makine modelleridir.

Sıcak sahlep servisi amacıyla üretilmiş ve elektrikle çalışan sahlep makinesidir.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Elektrikli Sahlep Makinası 9 Lt Remta CS2 Sıcak Sahlep Kazanı Elektrikli Sahlep Makinası 9 Lt Remta CS2 Sıcak Sahlep Kazanı - Elektrikle çalıştığından dolayı, hem sıcak tutma ve hem de sürekli karıştırma işlemlerini birlikte yapan, motorlu sahlep makinesidir. REMTA CS 2 SAHLEP KAZANI
Elektrikli Sahlep Makinası 9 Lt Remta CS2 Sıcak Sahlep Kazanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.