Islak Hamburger Makinası Fiyatları 60 Lık Camlı Buharlı
%45
Ücretsiz Kargo

Islak Hamburger Makinası Fiyatları 60 Lık Camlı Buharlı

Yorum Yap
Stok Kodu
ISLAK HAMBURGER MAKİNESİ 60 LIK CAMLI
KDV Dahil
8.673,17TL
15.728,03 TL
Garanti Süresi
24 Ay
Islak Hamburger Makinası 60 cm Çift Buhar Hazneli
CAMIYLA BİRLİKTE GÖNDERİLMEKTEDİR.
Bu ürünün ebatları 60 cm x 60 cm x 50 cm boyutlarında olup, kullanışlı ve ergonomik koşullar göz önünde bulundurularak tasarlanıp üretilmiştir.
Paslanmaz çelik gövdeye sahip ve spot aydınlatmalı olan bu ürün çok şık bir görüntüye sahiptir.
Hijyeniktir ve temizlenmesi oldukça kolaydır.
Elektrik 220 volt 2.5 kw dır.
Net ağırlığı 31 kg dır.
Set üstü olarak kullanılabilir ve kullanıldığı yüzeye bağlı olarak ayarlanabilir ayaklara sahiptir.
Halojen lamba ve yekpare havuza sahiptir.
30-110 c termostat kontrollüdür.

Islak hamburger üzerinde gönderilen camda, kullanım sonrası veya kaza sonucu kullandığınız malzemenin cam bölümünde, herhangi bir kırılma veya benzer bir durum söz konusu olduğunda, üzerinde bulunan cam takma ve sıkıştırma vidaları sayesinde, yeni camı herhangi bir camcıya belirlediğiniz ölçü ve ebatlarda kestirerek, tekrar takma olanağınız bulunmaktadır.

Basit Islak Hamburger Yapılışı


Hamburger köftesi için karıştırma kabına 500 gr. kıymayı alın.Kıymanın üzerine 1 adet yumurta kırın.Üzerine 1 adet soğan rendeleyin,1 tutam ince kesilmiş maydanoz,tuz,karabiber ve galeta unu ilave edip köfteyi yoğurun. Hamburger köftesi şeklinde şekiller verin. Tavaya sıvı yağı alın. Üzerine hamburger köfteleri ilave edip pişirin. Sosu için 5 adet domatesi küp olarak kesin. Domatesleri parçalayıcı ya alın. Üzerine 3 diş sarımsak ketçap,1 çorba kaşığı salça,tuz ve karabiber ilave edip sosu parçalayıcı dan geçirin. Tavaya sıvı yağı alın. Tavaya domatesli sosu ilave edin ve kaynamaya bırakın. Hamburger ekmeklerini ortadan kesin. Hamburger ekmeklerini domatesli sosa batırın. Ekmeklerin içine köfteleri ilave edip hazır hale getirdikten sonra burada muhafaza edebilirsiniz.
 
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Islak Hamburger Makinası Fiyatları 60 Lık Camlı Buharlı Islak Hamburger Makinası Fiyatları 60 Lık Camlı Buharlı - Islak Hamburger Elektrikli muhafaza ürününü aldığınız zaman kargo teslimatı ile size ulaştırarak 2 yıl boyunca yaygın servis ağımızlada satış sonrasındada yanınızdayız. ISLAK HAMBURGER MAKİNESİ 60 LIK CAMLI
Islak Hamburger Makinası Fiyatları 60 Lık Camlı Buharlı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.