Karıştırıcılı Sahlep Makinesi 15 Lt Bakır Salep Kazanı
Ücretsiz Kargo

Karıştırıcılı Sahlep Makinesi 15 Lt Bakır Salep Kazanı

(1)Yorum - 5.00 Puan
Stok Kodu
KARIŞTIRICILI SAHLEP MAKİNESİ 15 LT
KDV Dahil
7.575,50 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Bakır Sahlep Makinesi Kırıştırıcılı 15 Lt

Pirinç Malzeme Elektrikli Motorlu

Ücretsiz Kargo!! Hasar görmeden gönderim garantisi!! 2 yıl Garantili!!

İstoç adresimizden hemen alınabilme imkanı... 

Aynı gün Stoktan Kargo!!

15 Litre karıştırıcılı sahlep makinesi yeni model, su seviye göstergeli. 
Sıcak çikolata makinesi veya sahlep makinesi olarak kullanılabilmektedir.
Sahlep makinesi, elektrikle ısıtma sistemine ve motorlu karıştırma sistemine sahip olan bir üründür. Özellikleri bakımından, kullanılan malzeme pirinç metalden yapılmış ve uzun süreli kullanıma uygun olan bir üründür. Paslanma etkisi olmayan bu malzemenin gıda ile temasında da herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmiyor olarak bilinmesi, kullanılmasında etken nedenlerdendir.
Sürekli olarak karıştırma yaptığından dolayı, içerisine konulan hazır sahlepin uzun süreli beklemesinde, topaklanma veya buna benzer bir etkiye maruz kalmaması için, karıştırma sistemini gün boyu çalışacak şekilde açık bırakabilirsiniz.
Pirinç sahlep makinesinde kullanılan termostat sistemi, otomatik kapatma açma özelliğine sahiptir, istenilen sıcaklıkta gün boyu kalabilme özelliği bulunmaktadır.
Elektrikle kullanılan ve genellikle, sahlep satışı yapan firmalar tarafından tercih edilen bir üründür.

Yeni model karıştırıcılı sahlep makinesinde, musluk su ısıtma musluğu iptal edilerek, tek musluğa düşürülmüştür, böylelikle gereksiz rezistans yanmaları önlenmektedir. 
 Karıştırıcılı sahlep makinesi, benmari sistemi ile çalışmaktadır, içerisine konulan ve kazanın alt bölümünde bulunan su, termostat sistemi sayesinde ısınmakta ve ısınan suyu da, kazan içerisinde bulunan, sahlepin ısınmasını sağlamaktadır.
 
 
 
 
 
 

 



mantıklı
aslında cam şeklinde olanlardan alma düşüncesindeydim ama, antik görüntüsü bu ürünü almama sebep oldu.. iç kısmı parlak çelik fiyatına göre iyi ürün diyebilirim
Halis Karayurt | 29/05/2020
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Karıştırıcılı Sahlep Makinesi 15 Lt Bakır Salep Kazanı Karıştırıcılı Sahlep Makinesi 15 Lt Bakır Salep Kazanı - Karıştırma sistemi bulunan sahlep makineleri, bakır veya pirinç malzeme ile birlikte, farklı model ve markalara bağlı olarak, plastik malzeme kullanılarak üretilen ürünlerde olabilir. İncelemekte olduğunuz ürün, pirinç malzeme kullanılarak üretilen bir üründür. KARIŞTIRICILI SAHLEP MAKİNESİ 15 LT
Karıştırıcılı Sahlep Makinesi 15 Lt Bakır Salep Kazanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.