Karıştırmalı Sahlep Makinası 5 Lt Silver Model Remta CS 4
%5
Ücretsiz Kargo

Karıştırmalı Sahlep Makinası 5 Lt Silver Model Remta CS 4

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA SAHLEP MAKİNESİ 5 LT CS4
KDV Dahil
10.456,78TL
11.007,13 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Karıştırmalı Sahlep Makinası 5 Lt Remta CS4 Silver Model

Elektrikle çalışan sahlep makinesi modelidir, sürekli karıştırma sistemi ile içine konulan sıcak çikolata veya sahlepin sürekli olarak karıştırılmasını ve homojen bir şekilde, sahlep makinesi içerisinde durmasını sağlamaktadır. 

Sanayi Tipi Salep ve Sıcak Çikolata Makinesi

Sanayi tipi olan salep makinesi 5 litrelik olarak üretilmiştir.
İçerisinde karıştırıcısı bulunmaktadır ve içerisine koyacağınız sıcak çikolata, salepi çalışır durumdayken sürekli olarak karıştırarak daima homojen kalarak servise hazır konumda durmasını sağlar.
Makinenin üzerinde bulunan kumanda sistemleri ile açıp kapatma ve ısı ayarını değiştirme işlemlerinizi manuel olarak kontrol edebilirsiniz. 30 ile 90 derece arasında ayarlanabilir termostat sistemi bulunmaktadır.
5 litrelik haznesinin üzerinde bir musluk vardır ve musluk altında doldurma işlemini gerçekleştirirken elinizin yanmaması için bardaklık bulunmaktadır.
Paslanmaz çelik tüp rezistans kullanılarak sağlık sıkıntısına karşı ve uzun ömür sağlaması için önlem sağlanmıştır.
Ölçüleri : 320 x 300 x480 mm

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Karıştırmalı Sahlep Makinası 5 Lt Silver Model Remta CS 4 Karıştırmalı Sahlep Makinası 5 Lt Silver Model Remta CS 4 - Karıştırma sistemi ile sürekli olarak, içerisine konulan sahlep karıştırılmakta ve uzun süreli kullanımlarda, memnuniyet seviyesini yükseltmektedir. REMTA SAHLEP MAKİNESİ 5 LT CS4
Karıştırmalı Sahlep Makinası 5 Lt Silver Model Remta CS 4

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.