Mikser 8 Lt Çırpıcı Karıştırıcı Endüstriyel Mutfak
Ücretsiz Kargo

Mikser 8 Lt Çırpıcı Karıştırıcı Endüstriyel Mutfak

Yorum Yap
Stok Kodu
MİKSER ÇIRPICI KARIŞTIRICI
KDV Dahil
0,00 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Mikser 8 Litre Multi Fonksiyonel Çırpıcı Karıştırıcı Sanayi Tipi

Multi fonksiyonel mikser olarak üretilmiş bir üründür. Multi fonksiyonel mikseri tam olarak güvenli bir şekilde ve etkin olarak kullanmak için kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanım kılavuzunu dikkatli bir şekilde okumanız gerekmektedir.

Planet Mikser Multi Fonksiyonu: Süt çalkalayıcı özelliği, püre yapıcı özellikli, yumurta çırpıcı ve un karıştırıcı özellikleri bulunmaktadır.

Planet Mikser Ana Parçaları:

Robot kabı, Peynir Çırpıcı, Yumurta Çırpıcı, Un Çırpıcı, Başlık Ucu, Üst Kapak, Üst başlık, Sabitleyici vida, Gövde, Döndürme kolu,

Planet Mikser Teknik Bilgileri:

Anma Gerilimi: ACR 220 Volt

Anma Frekansı: 50 Hz

Güç: 1000 Watt

Hacmi : 8 Litrelik paslanmaz kazanı bulunmaktadır.

Hız Ayarları: 3 Farklı Hız ayarı bulunmaktadır.

Planet mikser çelik haznesi, paslanmayan malzemeden üretilmiştir.

Mikserin gıda haznesi ve karıştırma aparatları paslanmaz çelik olarak üretilmiştir.

Kullanıcı Rehberi:

Planet mikser genel olarak, pastane mikseri olarak bilinen ürünlerdendir ve pastane karışımlarının hazırlanması işlemleri için kullanılmaktadır.

Peynir çırpıcı olarak kullanılabilir, krema çırpmak için kullanılmaktadır, gıda maddelerini karıştırmak için kullanılan bir mikser modelidir. Peynir çırpıcı aparatı, peynir gibi gıdaları çırpmak amacıyla kullanılmaktadır.

Gıdaların Karıştırılması:

Mikser üzerinde bulunan döndürme kolunu döndürün ve mikserin kafasını yukarı doğru yükseltin. Karıştırılacak gıdayı mikserin kabına doldurun, mikser kabının taban kısmına doldurduktan sonra, sabitleyin. Karıştırmayı yapacağınız gıda maddesi için uygun olan mikser başlığını seçin ve kapağı kapatarak sıkıştırın. Bu işlemlerden sonra, döndürme kolunu elinizle mikseri başlığına oturacak şekli aldıktan sonra, döndürme işlemini gerçekleştirin. Mikserin güç kaynağının açık olduğundan emin olduktan sonra, zamanlama düğmesini açın, mikseri çalıştırmak için size uygun hızı seçin. Planet mikserin çalışması tamamlandığında, yani karıştırılması gereken gıdanın karıştırılma işlemi bittikten sonra, zamanlama düğmesini 0 noktasına getirerek, mikseri kapatın. Mikserin döndürme kolunu döndürerek mikserin yukarı gelmesini sağlayın ve karıştırdığınız karışımı, mikser kabının içinden boşaltın.

Planet Mikser Genel Notları:

Planet mikseri kullanırken yaralanmalardan ve hatalı kullanımların önüne geçmek için, kullanacak kişinin mikser hakkında bilgi sahibi olması, çocukların ve zihinsel engellilerin mikserden uzak tutulması gerekmektedir.

Planet mikser temizliği yapılırken sivri bıçaklardan ve tehlikeli parçalara dikkat ederek temizliğini gerçekleştirin. Planet pastane mikseri çalışırken, döner başlığa hiçbir şekilde elinizle veya herhangi bir cisimle müdahale etmeyiniz. Mikserin üzerinde bulunan güç kordunu profosyonel bir ekip tarafından değiştirilmesini sağlayın. Planet mikser aşırı ısınmaya karşı koruma cihazlırı bulundurmadığı için, motor aşırı ısındığında duracaktır, bu durumda güç bağlantısını keserek veya cihazın kapalı kalmasına müsaade ederek, planet mikser 20 dakika kadar dinlendirilecektir. Motor soğuduktan sonra kendisi tekrar çalışmaya başlamaktadır. Planet mikserin temizlenme işlemi sırasında mutlaka fişinin çekili olmasına ve elektrik bağlantısının bulunmadığına dikkat ediniz.

Planet Mikser Yükleme Kapasitesi:

Planet Mikser Gıda Karıştırılması: Miksere karışım eklenirken un ve su oranı 1:0,6, maksimum miktar 1kg. 1-3 hızı aralığında kullanılmalıdır. Hız başına 2 dakika çalışma ve toplamda ise 6 dakika çalışma süresi ile karıştırma işlemi yeterli gelecektir.

Planet mikser yumurta karıştırma: İlk çalıştırma işlemi sırasında bir kez maksimum çalıştırma işlemi ile 16 yumurta. 4-6 hız ayar seviyesinde çalıştırma ile 5 dakika ile yumurta çırpma işlemi gerçekleştirilmiş olur.

Planet Mikser Temizliği ve Bakımı

Planet mikser temizliğini yaparken elektrik çarpmalarına karşı korunmak için makine parçalarını yıkarken veya nemli bir bez yardımı ile silme işlemini gerçekleştirirken, elektrik bağlantısının kesilmiş olduğuna yani fişinin prizden çıkarılmış olduğundan emin olunuz.

Planet mikser kesinlikle çeşme veya akar su altında yıkanmamalıdır. Planet mikser temizlendikten sonra, bir sonraki kullanıma hazır hale gelmesi için parçalarının kurutulması gerekmektedir, mikser gövdesinde ıslaklık bulunduğunda kesinlikle kullanmayınız. Mikserin ana gövdesini herhangi bir bulaşık makinesi veya benzer bir makine gibi temizlik amacıyla kullanılan makinelerde yıkamayanız.

Planet mikser profesyonel kullanım amacıyla üretilmiştir, lokanta mikseri olarak kullanılabilir veya yine aynı şekilde pastane mikseri veya karıştırıcı makinesi olarak kullanıma uygun üretilmiştir. Makineyi kullanırken fazla rutubet olmayan mekanlarda kullanmayı tercih ediniz.

Et kıyma işlemini mikserle yaptıktan sonra, parçaların temizlenmesini hemen gerçekleştirin, et kıyıcıyı kirli bir şekilde saklamayınız.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mikser 8 Lt Çırpıcı Karıştırıcı Endüstriyel Mutfak Mikser 8 Lt Çırpıcı Karıştırıcı Endüstriyel Mutfak - Evlerde ve küçük işletmelerde mutfağınızda çok falza yer kaplamadan ve mutfağınıza dekor havası katacak kadar şık bir tasarıma sahip olan bu süper mini mikser yapacağınız enfes hamur işleri ve yemeklerinizde sizin en büyük yardımcınız olacaktır. 3 çeşit renk seçeneği ile mutfağınıza en uygun rengi seçmekte sizin elinizde. MİKSER ÇIRPICI KARIŞTIRICI
Mikser 8 Lt Çırpıcı Karıştırıcı Endüstriyel Mutfak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.