Mutfak Robotu Profesyonel Lokanta ve Sanayi Mutfak
Ücretsiz Kargo

Mutfak Robotu Profesyonel Lokanta ve Sanayi Mutfak

Yorum Yap
Stok Kodu
MUTFAK ROBOTU PROFESYONEL
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Mutfak Robotu Sanayi Tipi Endüstriyel Kullanım İçin


Özellikleri bakımından, seri bir şekilde soğan ve sarımsak gibi sebzelerin, hızlı bir şekilde, doğranabilmesi ve kullanıma hazır hale getirilmesi işlemlerinde aktif olarak kullanılabilen bir üründür.
Alüminyum dökme kasası sağlam ve uzun süreli bir kullanıma olanak sağlamaktadır.
2 kademeden oluşan hız ayarı ile sizin gerek duyduğunuz veya içerisine koyduğunuz sebzelere bağlı olarak hız ayarını kendiniz tercih edebilirsiniz.
Farklı özelliklerdeki çelik diskleri sayesinde, salata yapmak için kullanabilir veya sebze doğrama işlemi için çelik disklerini kullanabilirsiniz.
Salata yapabilme özelliği, sebze doğrama makinesi olarak kullanılmaktadır.
Sanayi model mutfak robotunuzla, doğrama, dilimleme, yoğurma ve çırpma gibi işlemlerin tamamını gerçekleştirebilirsiniz.
Mutfak robotunun alüminyum dökme kasa özelliğinde olması, kullanırken çok fazla sallanmasına ve bir diğer elinizle tutma gereği duymanıza gerek kalmadan, işlemlerinizi yapmanızı sağlamaktadır.
Sanayi mutfak malzemeleri için de yer alması gereken, mutfak robotu olarak kullanılabilecek bir ürün olmasından dolayı, pasta ve unlu mamüller kullanan firmalar için, aynı şekilde sebzelerin doğranması ve soğan, sarmısak gibi sebzelerin parçalanması işlemlerinde kullanılabilecek bir mutfak robotudur.
Özellikleri bakımından güçlü bir motora sahip olması ve iki farklı yüksek ayarda doğrama, parçalama işlemini gerçekleştirmesinden dolayı, aktif olarak kullanabileceğiniz bir mutfak robotu modelidir.
profesyonel mutfak robotları
Bir çok mutfak robotunun bulunduğu ve farklı üretici firmalara ait olan, mutfak robotlarının geneli, normal ev kullanımı için üretilmiş olup, sanayi mutfaklar için profesyonel kullanıma uygun olarak üretilmiş, mutfak robotu bulmak hem çok maliyetli ve hem de zor tercih yapılması gereken bir ürün olduğundan dolayı, çoğunlukla endüstriyel mutfak alanlarında, uygun fiyatlı bir mutfak robotu bulmak zordur.
mutfak robotu
İstoç toptan satış firmamız üzerinden eklemiş oldğumuz bu mutfak robotu, hem sanayi mutfak alanlarında kullanılabilecek bir ürün, hem de fiyat olarak çok yüksek değerlere sahip olmayan bir üründür.
sanayi tipi mutfak robotu
 
2 yıl boyunca marka garantisi verilir ve garanti kağıdıyla beraber teslimat yapılır.
Kapıda ödeme kolaylığı mevcuttur fakat EFT-PTT-HAVALE seçenekleri de vardır.
Ebatları 230*270*440 mm dir
Net ağırlığı 9,3 kg dır.
Gücü 1000 watt ve 220 volt 50 hz dir.
Hediye olarak alabilirsiniz.
endüstriyel mutfak robotu
Bıçakları insan sağlığı düşünülerek paslanmaz çelikten üretilmiştir ve uzun ömürlüdür yedek parça ıkıntısı yoktur.
Temizlenmesi kolay, olabildiğince pratik ve çok kullanışlıdır,
Ergonomik olarak tasarlanmış ve üretilmiştir çok şık bir görüntüsü vardır.
elektrikli sebze doğrayıcı
sanayi tipi sebze doğrayıcı
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mutfak Robotu Profesyonel Lokanta ve Sanayi Mutfak Mutfak Robotu Profesyonel Lokanta ve Sanayi Mutfak - Mutfak Robotları 2 yıl boyunca garantilidir ve çelikten üretilmiştir sebze doğrama ve diledğiniz bir çok işlemi yapabilirsiniz. MUTFAK ROBOTU PROFESYONEL
Mutfak Robotu Profesyonel Lokanta ve Sanayi Mutfak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.