Remta Sahlep Makinası 15 Litre Altın Çelik Remta Cs6
%5
Ücretsiz Kargo

Remta Sahlep Makinası 15 Litre Altın Çelik Remta Cs6

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA CS 6 SAHLEP MAKİNESİ
KDV Dahil
16.669,96TL
17.547,33 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Remta Sahlep Makinası 15 Litre Altın Renk Remta CS 6

Çelik malzeme kullanılarak üretilen sahlep makinesi, remta 15 litrelik olarak üretilmiştir. Uzun süreli kullanıma uygun olarak üretilmiştir.
Remta sahlep makinelerinin en büyük, çelik sahlep makinesi modeli olarak üretilen ve hacim olarak yüksek miktarda sahlep, satışı yapabilecek iş yerleri için de uygun olarak kullanılabilecek bir makinedir.
Sıcak sahlep ve sıcak çikolata makinesi olarak kullanabileceğiniz, sağlam yapısı ve kullanılan sağlam malzemeleri ile uzun süre sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Salep Makinesi Sıcak Çikolata Makinesi 15 lt

Kış aylarında vazgeçilmez olan salep ve sıcak çikolata yapımı ve uzun süre taze olarak muhafaza edilmesi oldukça zahmetli bir iştir.
 Sahlep makinesi, bu sorun için bir çözüm sağlamaktadır, içerisinde bulunan karıştırıcı ile çalışır konumdayken sürekli karıştırma yapmakta ve sıcaklık ayarlamasınıda manuel olarak dileğinize göre ayarlama avantajı sağlamaktadır.
Paslanmaz çelik kazanı ve paslanmaz çelik olan rezistansı ile sağlık konusunda da tam anlamıyla güven sağlamaktadır.
Isı ayarları 30 ile 90 derece arasında termostat sistemi ile sağlanmaktadır.
Salep kazanının taşınmasında sıcak oluşundan dolayı sıkıntı oluşturabileceği düşünülerek iki tane plastik taşıma koluda mevcuttur.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta Sahlep Makinası 15 Litre Altın Çelik Remta Cs6 Remta Sahlep Makinası 15 Litre Altın Çelik Remta Cs6 - Sahlep yaptıktan sonra, sıcak olarak servis yapmak ve iş yerlerinde, sahlep satışını yapmak için, remta tarafından üretilen sahlep makinesi modelidir. REMTA CS 6 SAHLEP MAKİNESİ
Remta Sahlep Makinası 15 Litre Altın Çelik Remta Cs6

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.