Samsung Note 4 Powerbank 2600 mAh Taşınabilir Batarya
Ücretsiz Kargo

Samsung Note 4 Powerbank 2600 mAh Taşınabilir Batarya

Yorum Yap
Stok Kodu
SAMSUNG NOTE 4 POWERBANK
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Samsung Note 4 Powerbank Taşınabilir Batarya 2600 mAh

 
Samsung note 4 cep telefonu ile uyumlu olarak gönderilen powerbank modelidir. Telefonunuz ile birebir uyumlu olarak gönderildiğinden, size geldiğinde rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bir powerbank modeli olmuş olacaktır.
samsung note 4 uyumlu powerbank
2600 mAh powerbank, Samsung N9100 Galaxy Note 4 cep telefonu ile uyumlu olarak çalışmakta ve samsung N9100 taşınabilir batarya olarak isimlendirilebilmektedir. Samsung Note 4 cep telefonu ile uyumlu olmasından dolayı, standart şarj aletinizin ups kablosu ile de kullanıma imkan tanımaktadır. Boyutunun çok büyük olmaması ve şarjı tam olarak doldurulduğunda yanınızda taşımanız dahilinde, istediğiniz zaman telefonunuzu şarj adebiliyor olmanızdan dolayı, tercih edilen bir powerbank modelidir.
samsung note 4 powerbank satış
Samsung note 4 uyumlu powerbank üzerinde standart usb giriş bölümü bulunmaktadır, normal kullandığınız note 4 telefon usb kablosunu, powerbanka takarak kullanım sağlayabilirsiniz. Powerbank taşınabilir şarj aletini doldururken de, cep telefonunuzun usb girişli fişini kullanabilirsiniz.
samsung powerbank note 4 için
samsung note 4 powerbank fiyatları
Taşınabilir şarj aleti özellikleri arasında yer alan bir diğer şey ise, note 4 cep telefonunuzu kullanırken de şarj edebilir veya gerek duyduğunuzda, şarjın bitmemesi için bir süreliğine takılı olarak çantanızda veya cebinizde de taşıyabilirsiniz. Note 4 uyumlu olarak üretilen bu ürün ile ilgili olarak sormak istediğiniz sorularınızı, iletişim bilgilerimizden bizlere ulaştırabilirsiniz.
samsung note 4 uyumlu powerbank
Samsung note 4 powerbank taşınabilir şarj aleti, farklı renklere sahiptir, istediğiniz renk olduğunda, siparişinizi verdikten sonra, bizlere telefon ile ulaşarak, renk seçimini gerçekleştirebilirsiniz. Genel olarak sürekli yanınızda taşıma ihtimaliniz düşünüldüğünde, hoşunuza giden bir note 4 taşınabilir şarj aleti almış olmanız, hem kullanım zevkinizi yükseltecek ve hemde üründen memnuniyetinizi artırmış olacaktır.
samsung note 4 taşınabilir şarj aleti
Taşınabilir batarya veya şarj aleti olarak bilinen bu ürün, samsung note 4 powerbank ismiyle de anılabilmektedir, taşınabilir batarya özelliği olarak lityum batarya kullanılarak üretilmiştir. Bir çok kez kullanılabilme özelliği taşıyan bir powerbank modelidir. Batarya bittiğinde tekrar usb girişli kablo yardımıyla, şarj adaptörüne bağlayarak şarj edilebilmektedir.
samsung note 4 çıkarılabilir batarya

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Samsung Note 4 Powerbank 2600 mAh Taşınabilir Batarya Samsung Note 4 Powerbank 2600 mAh Taşınabilir Batarya - Note 4 uyumlu powerbank fiyatları ve özelliklerinin yer aldığı bu ilanda, 2600 mAh teknik özelliğe sahip olan, powerbank modelini incelemektesiniz. Samsung note 4 cep telefonu ile uyumlu olarak üretilen powerbank satış fiyatı üzerinden, ödemenizi gerçekleştirerek satın alabilirsiniz. Powerbank samsung note 4 uyumlu olmasından ve kullanım kolaylığı sağlamasından dolayı, en çok tercih edilen taşınabilir batarya özelliği taşımaktadır. SAMSUNG NOTE 4 POWERBANK Samsung Note 4 Powerbank 2600 mAh Taşınabilir Batarya

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.