Tüplü Lav Taşlı Mangal Piknik ızgarası Paslanmaz Çelik
Ücretsiz Kargo

Tüplü Lav Taşlı Mangal Piknik ızgarası Paslanmaz Çelik

Yorum Yap
Stok Kodu
LAV TAŞLI TÜPLÜ MANGAL
KDV Dahil
0,00 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Lav Taşlı Tüplü Mangal Çelik Pratik Izgara

 Havale - Eft - Kredi Kartı ödemelerinde ücretsiz kargo!
Piknik tüpü kullanılarak veya başka bir tüpe bağlı olarak, piknikte, balkonda veya müsait olduğunu düşündüğünüz bütün mekanlarda kullanabileceğiniz pratik bir mangal modelidir.
Lav taşlı mangal özelliğinden dolayı, gerçek mangal ateşini aratmayacak görüntüsü ve tüple pişirme işlemini yaptığı içinde, yaptığınız mangalların tadının yerinde olabileceği bir üründür.
Özellikle mangal yaparken, ortaya çıkan duman ve kokudan dolayı bir çok kişi rahatsızlık duymakta ve üzerine sinen kokunun piknik sonrası bir eziyet ortaya çıkarmasına sebep olmaktadır. Pratik tüplü mangal sayesinde hem mangal yakmak bir eziyet olmaktan çıkıyor, pikniğe gittiğinizde mangal yakılmış hazır sizi bekliyor gibi, hemen piknik tüpü ile yakarak mangallık malzemelerinizin pişirilmesi işlemine geçebilirsiniz.
2 Yıl Garantili
CE Belgeli
TSE Belgeli
lav taşlı tüplü ızgara
tüplü piknik ızgarası
lav taşlı mangal fiyatları
 
 

Lav Taşlı Mangal Nasıl Kullanılır?

Mangal olarak kullanılan ve lav taşlı tüplü mangal ismi ile satılan bu ürünün kullanım talimatları ile ilgili olarak bilmeniz gerekenler ve kullanım şekli aşağıdaki gibi açıklanmıştır.
 

tüplü lav taşlı ızgara mangal
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüplü Lav Taşlı Mangal Piknik ızgarası Paslanmaz Çelik Tüplü Lav Taşlı Mangal Piknik ızgarası Paslanmaz Çelik - Mangal veya ızgara denildiğinde, son dönemlerde yaygın olarak kullanılan ve genel itibariyle lav taşlı mangal veya lav taşlı tüplü ızgara isimleri ile bilinen, kullanımı pratik ve kullanım şekli bakımından hemen hazır olması özelliği bulunan, bu ürünü sizlerin de deneyebileceği ve en ucuz lav taşlı mangal fiyatları ile satın alabileceği bir şekilde sitemize ekledik. LAV TAŞLI TÜPLÜ MANGAL Tüplü Lav Taşlı Mangal Piknik ızgarası Paslanmaz Çelik

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.