Yer Ocağı Döküm Çift Yanışlı Brülör iki Tüp Girişli Volkan Ocak Fiyatları
Ücretsiz Kargo

Yer Ocağı Döküm Çift Yanışlı Brülör iki Tüp Girişli Volkan Ocak Fiyatları

Yorum Yap
Stok Kodu
VOLKAN OCAK ÇİFT GİRİŞLİ SANAYİ
KDV Dahil
6.936,30 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Sanayi Endüstriyel Yer Ocağı İki Girişli ve Büyük Boy

 
Özel günlerinizde ve iş yerlerinde profesyonel kullanıma uygun olarak üretilen bir sanayi lokanta ocağı modelidir. Yer ocağı olmasından dolayı, direk yere konularak da kullanılabileceği gibi, özel bir tezgah yapılarak veya mevcut dayanıklı tezgahlar üzerine yerleştirilerek de kullanıma uygundur. 
 Yer ocakları arasında en büyük boy ve en çok yanış özelliği gösteren modellerden birisidir.
Brülör bu ocaklarda, lpg gaz ile havanın eşit olarak yani istenilen ayarlarda karıştırılarak yakılmasını ve bu şekilde ocağın çalışmasını sağlayan parçanın ismidir, kullanılan brülör uzun süreli kullanıma dayanıklılık sağlayacak şekilde, kaliteli malzemeden üretilmesinden dolayı ve brülör özelliklerinin yeteri kadar ısı elde edilmesini sağlayacak genişlikte olmasından dolayı, tercih edilen bir yer ocağı modelidir.

yer ocağı
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yer Ocağı Döküm Çift Yanışlı Brülör iki Tüp Girişli Volkan Ocak Fiyatları Yer Ocağı Döküm Çift Yanışlı Brülör iki Tüp Girişli Volkan Ocak Fiyatları - Yer ocakları arasında iki yanışlı olmasından dolayı ve büyük boy brülör kullanılan ocak modeli olmasından dolayı, düğün yemekleri ve cenaze yemeklerinde kullanıma uygun olarak üretilen ürünlerdir. VOLKAN OCAK ÇİFT GİRİŞLİ SANAYİ
Yer Ocağı Döküm Çift Yanışlı Brülör iki Tüp Girişli Volkan Ocak Fiyatları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.