Sulu Vantilatör Sanayi Tipi Kumandalı Su Üfleyen Vantilatörler
%
Ücretsiz Kargo

Sulu Vantilatör Sanayi Tipi Kumandalı Su Üfleyen Vantilatörler

Yorum Yap
Stok Kodu
SULU VANTİLATÖR KUMANDALI
KDV Dahil
4.111,74TL
0,00 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Sulu Vantilatör Sanayi Tipi Kumandalı 

SULU VANTİLATÖR İÇİN LÜTFEN ARAMA YAPMAYINIZ..

STOKTA ÜRÜN KALMADI....

Normal Büyük sanayi tipi vantilatör ve ayaklı susuz vantilatör modellerimiz stoklarda vardır. İncelemek için tıklayın.. 

NOT: Sulu vantilatörlerin en büyük negatif yönü, müşterilerin masada bulunan eşyalarını nemlenmesiyle birlikte, telefon ekranında oluşan buğulanma, açık alanlarda sigara içme alanlarında rahatsızlık oluşturması, yiyecek ve benzer gıdaların üzerinde havada uçuşan su tanelerinin konması gibi sorunlardan dolayı, daha fazla ücret ödeyerek alınan sulu vantilatörlerin, sulu kullanım özelliği kapatılarak normal vantilatör gibi kullanılması bir çok işletmenin olumsuz yönleri olarak belirttiği ortak olumsuzluklardır.



Su üfleyen vantilatör yerli üretim olarak üretilen ve iş yerlerine hitap etmesi açısından, hem dayanıklı malzeme kullanılması ve hem de büyük ebatlara sahip olmasından dolayı, etkili bir serinletme gösterebilecek kapasitede bir vantilatör modelidir.
Kumandalı olması kolay kullanım sağlamaktadır. 
Sulu vantilatörün kendinden hazneli olması, kullanılan mekanda farklı noktalara taşıma veya yer değiştirme işlemlerini kolay ve zahmetsiz bir şekilde yapmanızı sağlar. Dilerseniz vantilatörü su tesisatına direk bağlayarak da kullanabilirsiniz.
Su sistemli vantilatör alt bölümünde bir su tankı bulunmaktadır, su tankı hem standın ağır olmasını ve dengeli durmasını sağlamakta ve hem de sulu sistem vantilatör için gerekli olan, suyun bu tank yardımıyla uzun süreli olarak kullanıma hazır olmasını sağlamaktadır. Alt kısımında tekerleklerinin olması, su tankı doluyken veya boş iken kolay taşınma sağlamasına yardımcı olmak amacıyla monte edilmiştir. 
Kullanım süresi göz ününde bulundurularak, sulu vantilatör su tank bölümü 13 litre kadar su hacmini alacak şekilde, büyük bir su deposuna sahip olacak şekilde üretilmiştir. 
Piyasa da ismi buharlı vantilatör veya sulu sistem vantilatör olarak geçmekte olan bu ürün, ev tipi ürünler veya piyasa da satılan sıradan buharlı vantilatör modellerine kıyasla, daha verimli ve daha uzun süre kullanılabilecek bir üründür.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sulu Vantilatör Sanayi Tipi Kumandalı Su Üfleyen Vantilatörler Sulu Vantilatör Sanayi Tipi Kumandalı Su Üfleyen Vantilatörler - Özellikle fiyat olarak ve kullanım şekli bakımından iş yerlerinin ve serinletme çalışmalarına gerek duyulan, bahçe ve cami gibi mekanlarda, kullanım rahatlığı ve uzun süreli serinlik yaşama alanına yaşamış olursunuz. SULU VANTİLATÖR KUMANDALI
Sulu Vantilatör Sanayi Tipi Kumandalı Su Üfleyen Vantilatörler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.