1500 Watt Yağlı Radyatör

Yağlı radyatör çeşitleri arasında yer alan 1500 watt yağlı radyatör almak istediğiniz işletmenize toptan yağlı radyatör siparişi verebilir ve siparişlerinizin İstanbul içirisinde bulunan inşaat şantiyeniz için veya işyeriniz için toptan talep ettiğiniz yağlı radyatörler aynı gün içerisinde adresinize teslim edilmektedir. Yağlı radyatörler arasında yer alan farklı marka ve modellerdeki radyatörleri inceleyerek size uygun yağlı radyatörü sipariş verebilirsiniz. Yağlı radyatörlerin genel özellikleri farklı watt aralıklarında kullanmanıza imkan tanıması ve çeşitli boyutlarda kullanım şekillerinin bulunmasıdır.
Toptan yağlı radyatör fiyatlarını incelemek ve yağlı radyatör modelleri için fiyat talebinde bulunmak için müşteri temsilcilerimizle görüşmeler yapabilir ve saparişlerde bulunabilirsiniz.
Yağlı radyatörlerin genelinde çeşitli watt aralıklarıda kullanım özelliği bulunmaktadır, 11 dilim yağlı radyatörler genellikle 2500 watt aralığında, 7 dilim yağlı radyatörler 1500 watt aralığında ve 9 dilim yağlı radyatörler ise 2200 watt aralığında kullanıma imkan tanıyan elektrikli yağlı radyatörler olarak üretilmiştir.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.