Elektrikli Buz Kırıcı Sanayi Tipi Buz Kırma Makinası
%23
Ücretsiz Kargo

Elektrikli Buz Kırıcı Sanayi Tipi Buz Kırma Makinası

Yorum Yap
Stok Kodu
BUZ KIRACAĞI BUZ RENDE MAKİNESİ
KDV Dahil
6.622,59TL
8.627,13 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Buz Kırma Makinesi Sanayi Tipi Buz Kıracağı Rendeleme, Kar Yapma Makinası

Özellikle Mersin ve Adana bölgesinde bilinen bicibici yapımında elle oluşturulan, buzun kar haline getirilmesi işlemini, saniyeler içerisinde gerçekleştiren bir makinedir. Hem zaman açısından hem de kullanım kolaylığı bakımından, oldukça avantajlı bir ürün olan, buzu kar haline getirme makinesi olarak, kullanılan bir makinedir. Piyasadaki buz kırma makinelerinin aksine, buzu tam olarak kar haline getiren bir makinedir.
Buz kırma kapasitesi : 65kg / h
Dakikada 2 kilo buz kırma kapasitesi bulunmaktadır.
Boyutları: 40 cm x 18 cm x 31 cm
Litre Kapasitesi: 6.8
Güç: 380 Watt

Sadece buz kırıcı olarak üretilen bir üründür, elektrikle çalışmakta ve 220 volt normal, standart ev elektriği ile çalışan bir cihazdır. Buz kırma özellikli blender ile farklı olarak, sadece buz kırma amacıyla üretilmiş, paslanmaz çelik malzemeden üretilen bir üründür.
Not: Hazır stok aynı gün kargo..

buz kırma makinesi
Üst kısımda bulunan hazneye kalıp buzlar konulduktan sonra, üst kapak kapatılmakta ve buzun parçalara ayrılması işlemi başlamış bulunmaktadır. Alt kısımda bulunan haznesinde toplanan buz kullanımınıza yeterli olduğu anda veya alt bölümde hazne dolduğunda, buz kırma veya buz traşlama işlemine son verebilirsiniz. Yan tarafta bulunan ve kolay kullanılması için açık alanda bulunan kapatma düğmesine bastığınızda, elektrikli buz traşlama makinesi durmaktadır.
buz traşlama makinesi
Uzun süreli kullanım şartlarında üretilen bu ürün, iş yerlerinde ve sürekli kullanıma ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılması amacıyla üretilen, profesyonel bir buz kırma makinesi modelidir.
buz kırma makineleri
Buzların konulduktan sonra, kapatılan kapak bölümünün ters yüzünü gösteren resimden de anlaşılacağı gibi, tırtıklı yüzeye sahip olmasından dolayı, kapak kapatıldığında buzların daha rahat sıkıştırılmasını amaçlamaktadır.
buz kırma makinası
Sağlam yapısı ve kullanışlı tasarımı sayesinde, hem hızlı buz rendeleme işlemini yapabilir ve hem de güvenli bir kullanım sağlamış olursunuz. Buz ile temas eden parçaları paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir. Gıda ile temasında herhangi bir sorun teşkil edilmeyecek malzemeler ile üretilmiştir.
buz traşlama makinesi
Elektrikli buz traşlama makinesinde kullanılan buz haznesinden inen buzların biriktiği tas da yine aynı şekilde paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.
buz rendeleme makinesi
Elektrikli buz rendeleme makinesi, kaliteli ve uzun süreli kullanabileceğiniz bir üründür.

İş yerlerinde buz kullanmamız gereken birçok durumla karşılaşıyoruz. Bazen içeceklerimizin içine atarak serinlemek için, bazen yaralarımızın vs. üzerine bastırmak için kullanırız. Ama bunun için buz kırmaya ihtiyacımız olur çoğu zaman ve buz yapısı gereği sert bir şey olduğu için çoğu zaman kolayca kıramayız ve çeşitli yöntemler bulmaya çalışırız. Çoğu zaman da bunu yaparken zorlanırız. İşte tam da buna yönelik üretilen buz kırma makinesi sayesinde buz kırmamız gerektiğinde kolayca buz kırabilecek ve işimizde kullanabileceğiz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Elektrikli Buz Kırıcı Sanayi Tipi Buz Kırma Makinası Elektrikli Buz Kırıcı Sanayi Tipi Buz Kırma Makinası - Buz kırma makineleri arasında, elektrikle çalışan ve belli bir kalıp şeklinde bulunan buzların, ufak taneler şeklinde kırılmasını gerçekleştiren bir makinedir. Buz kırma makinesi fiyatları ve özellikleri ile ilgili olalarak, ilgili kategoriyi inceleyebilirsiniz. BUZ KIRACAĞI BUZ RENDE MAKİNESİ
Elektrikli Buz Kırıcı Sanayi Tipi Buz Kırma Makinası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.